Echipa

Andrei

Basarabean ardelenizat, născut și crescut dincolo de Prut. Școlit în Transilvania, s-a îndrăgostit de oamenii și locurile din Ardeal și nu s-a mai dat dus. Absolvent de Litere reprofilat în IT-st. Îi place să descopere oameni interesanți cu povești de viață neobișnuite. Pasionat de chitară, scris și online. Călător prin viață și prin lume. Crede în oameni implicați, în povești pozitive și în puterea exemplului propriu. Inițiator al proiectului.

Dumitrița

Născută în Chișinău, îndrăgostită de Cluj-Napoca și mereu cu dor de satul bunicii. Lucrează în comunicare, îi place să asculte, mai mult decât să vorbească și apreciază simplitatea oamenilor mari. Dumitrița este pasionată de fotografie, Social Media și călătorii, iar People of Transylvania este locul în care reușește să transmită povești prin lentila aparatului de fotografiat. Inițiatoare a proiectului.

Felicia

Originară din Bacău, studentă în Cluj-Napoca la Facultatea de Business. Pasionată de fotografie, literatură și istorie. Spirit de antreprenor. Crede că viața fiecărui om este o poveste ce așteaptă să fie scrisă. Se bucură că People of Transylvania îi oferă ocazia să descopere lucruri pozitive în oamenii de lângă ea și să contribuie la răspândirea acestor povești. Contribuitor.